קונספט לעיצוב משרד עו"ד

תכנון ועיצוב משרד לדיני סביבה

הפרויקט שם למטרה להחדיר תנועה וחיים לתוך חלל מנוכר באזור המוסכים בדרום ת"א וליצור "אי ירוק" בלב העיר.

הושם דגש על יצירת חממות פנימיות וגידול צימחיה בתוך החלל הסגור.הכוונה היתה לאפשר זרימה בחלל הארוך, אותו קוטעות רק מנסרות הזכוכית השקופות למחצה ובתוכן צמחי נוי והזנה. החלל הארוך נחצה על ידי קיר דק ומתמשך ובו משובצות מנסרות הזכוכית המאפשרות הצצה אל מעבר לקירות ותחושה של חלל אחד. אותן מנסרות ממוקמות גם בחלל הפתוח של המשרד ויוצרות מעין מבוך של השתקפויות ומסכים אשר מגדירים את החללים השונים ועם זאת מאפשרים תנועת עין חופשיה בינהם ותחושה של זרימה בלתי פוסקת בחלל.

 

 

האור משחק תפקיד מרכזי בעיצוב החלל, מהמנסרות המדמות אלומות אור ועד התקרות הצפות בחדרי העבודה ותקרת דלפק הקבלה המהווים בעצמם גופי תאורה. על מנת לאפשר כניסה מירבית של אור טבעי לחלל המשרד, נפתחו פתחים מהם בוקעות המנסרות ומכניסות אור טבעי למשרד. את אור היום, בערב, מחליפות מנורות לדים מוארכות הממוקמות בדפנות פתחי המנסרות בצמוד לתקרה ובנוסף קיימת מערכת של תאורה מלאכותית של ספוטים על בסיס לדים המקנה שטיפת אור כללית וממוקדת בהתאם להדגשים השונים.

(הפרויקט תוכנן בשיתוף עם מעצבת הפנים ענת מרוק-כפן)

© Pagi Interior Design. All rights reserved                                                                    

054-6600234 אורית                                                 

  • Facebook Black Square